Blogg paus

Blogg paus, vet att det kommer lite hastigt sådär men bloggar igen när skolan har börjat. Kanske det kommer inlägg lite då och då men inte vad jag har tänkt i alla fall.

Ellen & Vera

Godmorgon! Idag ska jag vara med Ellen och Vera tog inga kort igår men det kommer nog en hel del bilder idag dom har ju fått en kamera dom med så nu har vi två stycken att fota med när vi är med varandra toppen. Idag borde min onepiece komma också annars blir jag jätte sur... det kommer typ ett brev på posten också står det att jag ska hämta den på commerce tror jag LÄNGTAR!

Today

Idag ska jag vara med Hanna och sen ska jag och familjen till farmor och farfar och äta kalkon, kommer nog ta bilder idag på snön och lite annat typ och då ska jag prova teleobjektivet (har tagit kort med det innan men inte på snön)
Puss!

slappar dag

Jag har haft en jätte skön slappar dag och myst, packat och varit hos några vänner som jag skrev i förra inlägget. Imorgon ska jag först vara med Hanna och sen ska vi äta kalkon hos farmor och farfar det blir gött. Hörs imorgon säger godnatt nu, natti,natti♥

vväässttiinnddiieenn!!

Om en liten stund ska jag och pappa iväg och fixa så att man kan sätta i två headsett i datan det är typ en liten extra sak eller vad man ska säga som man sätter i datan, och sen ska vi till några vänner och låna några filmer som vi ska ha på flyget till Västindien ska bli så himla skönt att komma bort från snön och kylan...
Kram!

Lite webbcam, känner att jag verkligen har saknat det när jag inte hade det!

Min vita macbook

Heeeeeeej, nu skriver jag från min nya dator som jag fick i julklapp det är en macbook vit, är jätte glad den fick jag av mamma och pappa också fick lite småsaker också, och utav mormor och morfar fick jag ett par äkta Uggs och lite småsaker itav dom, och utav farmor och farfar har jag inte fått något än för vi ska byta på annandagen men jag har beställt en onepice men den har inte kommit än hoppas att den kommer tills i morgon. Och idag ska jag mest ta det lungt tror jag typ packa till Västindien osv.
Kram♥

Blir en webbcam bild på lilla mig!

God jul!

Uppdateringen kommer vara låg idag inget inlägg alls tror jag, vi hörs igen imorgon och god jul.

"Lilla julafton"

Och då var dom sista julklapparna klara äntligen... Senare idag vid 18.00 kommer några gäster till oss och då ska vi ha "lilla julafton" kan man säga. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att längta tills imorgon, gör nog dom flesta "barnen".
God jul
/Victoria♥

Bild på lite utav det jag fick förra året på julafton.

Rådjuren,

Innan idag ropade William att det var två rådjur ute, så jag och Cajsa sprang ut med kameran i högsta hugg och fotade dom. Dock blev bilderna inte så jätte bra eftersom dom rörde sig nästan hela tiden. Men så här blev resultatet.
Och sen tog vi lite bokeh också.

Maten under julen!

Detta lär hamna i magen under julen..
Varm dryck varm choklad med grädde
Kall dryck julmust 
Pålägg julost
Grönsak paprika- dock inte juligt men,men...
Frukt apelsin
Bär -
Krydda saffran hehe
Godis skumtomtar och choklad
Choklad allt förutom jätte mörk
Glass ben & jerry
Flingor kellogs K inget jul..
Soppa -
Äter inte på julbordet hmm sillen...

med ellen och vera

Var med Ellen och Vera igår och då tog vi lite kort bakade knäck och gjorde ett collage, så här kommer lite bilder.
Kram.

God jul!

God jul! Ja idag bjuder jag på en liten jul bild efter som att det snart är julafton inte ens en vecka kvar tilden går så himla fort. Idag var jag först och slingade håret hos Cilla sen köpte jag saker som jag ska ha på mig på julavslutningen, men det får ni inte så bilder på för det är lite smått hemligt.

Men alla få ha en toppen kväll, själv ska jag och resten utav familjen till några vänner och äta.

Kram♥



9dagar kvar!!!!

Idag ska jag inte göra något för jag är trött och så, men ändå har jag mega tråkigt. Ajaa får väll ta lite kort eller något istället. Juste det är bara 9dagar kvar till julafton och 14 dagar kvar tills vi åker till västindien guud vad skönt bara sola och bada haha. Dagens bilder en gammal bild från Gotland!


Vinterlandet

Hejsan! Idag har jag mormor och William bakat pepparkakor och lussekatter, dom blev jätte goda. Sen gjorde vi också ett vinterland har bilder på det. Och efter det hittade jag också en ny "funktion" på kameran då jag kan göra allt svart vitt förutom det som är rött eller grönt eller blått osv.
Sen är det ju lucia idag också

Puss!
Dagens bilder är på allt jag har skrivit om!








MOLLY!

Nooooooo, jag har inte loggat på jätte länge och inte har jag några nya bilder heller så det får bli lite gamma bilder idag istället. (Tog en bild på världens sötaste Molly istället)

Snööööö!

Godmorgon allihopa. Idag ska vi till Liseberg ska bli jätte kul, men innan dess ska vi gå lite mer på stan pappa och William kanske ska åka ut till XXL en jätte stor sport affär men det är inget bestämt ännu.
Här i Göteborg snöar det jätte mycket och under natten som var snöade säkert 1dm.
Bild i repris, jag vet men bättre än inget eller?
KKram♥

I Göteborg

Sitter i receptionen på hotellet i Göteborg dagen har idag spenderats på stan och nu ska vi snart ut och äta och imorgon är det jul på Liseberg som väntar. Blir inga bilder eftersom jag är inne på hotellets dator.
men ska gå nu.
Kram!

Fåglar/snö?

Hejsan! Idag har jag varit med Linnea vi tog lite kort på fåglar dom blev faktiskt lite coola och sen lite på snön.
Har även pluggat på dom tråkigaste glosorna, men man måste ju..
En fråga, vart övar ni och hur övar ni på era glosor/läxor? Själv övar jag på mina glosor på http://www4.liber.se/glosmaskin/
Alltså dagens bilder snö och fåglar! Bilderna är tagna med Linneas kamera Canon eos 500D.



kKram♥

Juleljus♥

Idag var det först, skola som vanligt men idag hade vi drama och vi började öva mer på pjäsen tror själv att den kommer bli riktigt rolig. Efter skolan gick jag Ellen Vera Wilma och Linnea till juniorerna det var kul då kollade vi på en film som hette UFO på jorden haha den var jätte rolig.
Och dagens bilder ser ut så här "juleljus"  Passar bra enligt mig nu till första december
kram!





RSS 2.0