k.o.m.e.n.t.e.r.a

Är i varberg nu och stannar här tills på söndag. Updateringen kommer antadligen inte vara den bästa men jag ska försöka. Glöm häller inte att kommentera ifall ni vill ha en frågestund eller inte, och om inte vad ska jag då blogga om?! NI bestämmer låt fantasin flöda.
See U.
Gammal bild på världens bästaste hund kärlek till min Molly♥

.välkommen.

statistiken går uppåt HEJ alla nya läsare.
Efter träningen tog jag mig ett bad och det var så skönt. Imorgon drar jag ner till mormor och morfars stuga och stannar där tills på söndag. En fråga till er, vad skulle ni säga om en frågestund här på bloggen kommentera och säg vad ni tycker. Puss hej.
jag och vera står för bilden.

tränar

Snart drar jag på träning hörs ikväll puss!
bild från gotland 2010

victoria♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Svea

Kom precis hem från Sveas/Joels/Jolinas modevisning. Alla kläderna var sjukt snygga plus att man fick goodiebag (Y).
(vantarna och mössan är inte bruna utan rosa)


Till power!!

Onödigt inlägg men nu är vi iaf på väg till power för att köpa lite godis för vi har lång rast!!
Puss hej vi ses ikväll!!


School

På väg till skolan så ni får en snabb dagens; byxor Gina, tröja Svea, under Svea tröja en blus/klänning från H&M
Bloggar mer senare puss hej!


Åh ja matteläxa-.-

Kom på att nu när appen finns ja jag uppdatera nästan när jag vill i like it! Så nu är det dags för matte läxa jippie..


Blogg.se

Äntligen har blogg.se appen kommit har väntat sjukt länge. Ellen och Vera är hos mig nu och vi har fotat lite bilderna kommer upp på
bloggen senare!
Puss hej.


tillsammans är vi två

pluggar matte in i det sista för imorgon är det prov och vem vill inte ha bra resultat?! Efter det tänkte jag gotta mig framför hollywood fruar och sen sova (ZzZz)
Vi hörs imorgon och drunkna inte i allt borås regn?!

oh bergdalen oh bergdalen

börjar det här inlägget med att säga att jag har haft en grym ute säsong med mina grymma bergdalen brudar. Idag spelade vi våran sista seriematch för det här året och oj vad bra vi var. Efter en stund in på matchen släppte vi in ett mål och det stog 0-1 till lekstorp men bara efter en stund gjorde ellen mål och det stog 1-1 när första halvlek var slut. Men i andra halvlek gjorde vi två mål och tog hem segern med 3-1 och vi vann då hela serien. Vi firade det med guldhattar och mat på thai silk riktigt mysigt. Som sagt är ni bäst och jag ser fram emot en lika bra inne "säsong" nu i vinter.
puss på er brudar♥

blogggggggga

godmorgon bara en snabbt inlägg för att säga att jag lever. Jag skaaaa börja blogga mer men åh jag har ju inte tid typ. Men jag ska göra mitt bästa see u^^
Bild från arkivet

put your hearts in the air

imorses när daggen fortfarande varkvar och solen var på väg upp gjorde jag mig ett eget hjärtbokeh objektiv;

fredagsmys i min onepiece

nu har jag, varit i skolan tränat tennis spelat match och ätit. Matchen wow asså alla var sjukt grymma och vi tog hem det med 2-0 nästa match är på söndag så tagga tagga tagga. Nog med det. Imorgon händer inte så mycket eller vid 17.00 tiden ska jag på kalas till min kusin men på dagen hoppas jag på lika fint väder som idag så kanske jag kan fota lite:) simma lungt så hörs vi imorgon.

dagens

ni får en snabb dagens så hörs vi mer senare right?!
byxor monki blus/tröja stuk

Robinson!!

Kollar Robinson nu, familjens favvo program. Dagen då, skola hem träna plugga som vanligt alltså. Imorgon händer väll typ samma fast tennisen börjar så först ska jag spela tennis sen ska vi seplanfotbolls match så det blir mycket träning. Vi hörs imorgon puss!!^^

everything will be all right if only I can be with you♥

börjar detta inlägget med att svara lisa om vart jag har köpt tröjan som jag har på mig i inlägget smurfa hit och smurfa dit och den är från jolina, när jag köpte den var det dock den sista men vet inte om det har kommit in fler.
Idag då har jag först varit i skolan sen gick jag om alma hem till alva och hade trevligt och sen har jag pluggat lite.
Tisdagens då, Svarta byxor svart blus och gröna palladium på fötterna.

fooooooootaaaaa

ååh vad jag är fotosugen nu, men har ingen aning om vad jag kan foto. Ge gärna förslag. Ska iaf brja med att sätta kameran på ladning så får vi se vart det leder(?) kanske googlar lite oså.
bild från promenaden till ekhagen (min alldeles egna skogsmulle)

smurfa hit och smurfa dit

godmorgon, snart drar jag till skolan men innan det kör jag på en bloggning. Efter skolan ska jag träna tror jag?! Om jag har någon fast det tror jag. Jag får inte glömma och säga att jag och Demija var på bio igår vi såg smurfarna haha den var så gullig haha. Men vi ses senare! Ha den bra godingar så hörs vi sen!

xoxo gossip girl

godmorgon, sitter och kollar på mitt älskade gossipgirl är på säsong fyra och oj vad bra det är tröttnar aldrig.
Snart ska william spela match och efter det ska jag pappa och william luncha på stan mysigt.

du är bra'

Hej, ojjj vad statistiken sjunker när jag inte bloggar. Idag efter skolan har jag det bara tagit det lungt. Det blir lite fredags mys nu med familjen så vi hörs mer imorgon puss hej!


hola!

Precis kollat robinson så nu ska gympaväskan packas. Innan idag var jag i stan med Alva sen spelade vi match och vi vann med 8-0 grymt bra spelat tjejer. Vi hörs mer imorgon.
xoxo


like always

Hej sitter med engelska och spanska nu men slänger in ett snabt inlägg (hihi) Skola idag (like always) helt okej annars inget. Ska fortsätta med läxorna nu, tacke care puss hej ^^
random bild

instagram

Hej förlåt för kass updatering nu i helgen men har nästan inte varit hemma fast nu är jag tillbaka som vanligt. Snart drar jag då till skolan efter det följer jag med Ellen hem sen sticker vi till träningen.
Om ni vill se en massa bilder följ mig på instagram sök victorialinnea så hittar ni mig.
Puss hej!

gågågågå

snart ska jag nathalie, cajsa, och alva ta bussen till almenäs som alla andra sjuor på engelbrekt för vi ska nämligen gå till fristad och vara där hela dagen så vi hörs nog inte mer idag have fun puss!

RSS 2.0