skiing

Glöm min dåliga bloggning så börjar vi om på nytt!
Jag har haft en grym helg i fredags åkte jag och Alma till Ulricehamn för lite kvällsåk och igår var jag med Alva och idag har jag varit i Isaberg och fixat lite nya skidsaker och grejer. Tumblr_lst3zlghe61qjwkkro1_500_large /bild lånad från weheartit/

Nytt i sportgarderoben

Dagens shopping, yes det blev två nya sportleggings som jag kallar det! Hur nöjd som helst.


välkommen herr snö!

¡hola! och välkomen herr snö! Vaknade för en timma sen och nu går jag bara runt i min onepiece mys om jag får säga det själv. Ska försöka fota lite nu så puss hej!
/bild från thailand för 3 år sen, miss it/

älskarrrrrrrrrrrr♥


Vill bara säga att victoria är en underbar vän som jag alltid kommer att finnas för, oavsett vad som händer! Love you!♥
/Hanna

iPhone cases

Klickade hem två nya skal för ett tag sen och igår kom ett och idag ett!


vad ska jag ha på mig!?

....bloggen......suger....
Sitter iaf och funderar på vad jag ska ha på mig på löparteknikträningen långt ord?! men jag kan inte bestämma om jag ska ha shorts och t-shirt eller typ leggings och en hoddie eller aa... igentligen måste jag plugga spanska men mina hjärna är inte riktigt med på samma noter!! Men nu måste jag överväga hjärnan att börja plugga. Puss hej!

six at the morning

Min kassa bloggnig ska vi inte prata om så..
Gick upp runt 6 idag för vi skulle spela cup. Jag kan inte säga att det var en rolig cup ocg det blev inte mycket spel för mig pga att jag sträckte framsida lår första matchen. Men det roliga var att vi hade två lag anmälda och vi kom 1a och 2a visst är vi grymma?! Nog med det! Imorgon är det först skola sen kanske jag är med någon kompis eftersom det inte är någon träning eller så.
gammal ego bild från mobilen!.

gästbloggning

jag till höger, ser lite drågad ut men jaja
lite tjatit med denna bilden kanske eftersom victoria har lagt ut massa sånna och nu gör jag också det, men who cares liksom?
tjena folket! jag tycker att victoria är lite dålig på att blogga så jag tänkte slänga in ett litet inlägg här! :) jag heter iallafall alma och jag går i victorias klass och spelar i samma fotbollslag som hon. vi har även gått på samma dagis när vi var små. rätt coolt tycker jag! jag tycker om att spela fotboll och fika på staaaaaan!;) nså nu vet ni det!  jag kanske kommer slänga in ett inlägg här lite då när jag tycker att hon inte bloggar och sånt! ha det bra till nästa gång! /Alma

tennnnnnnnnnis

Kom precis hem efter en flummig tennsiträning alltid lika skoj att träna med min grupp. INGET mer att säga, ska försöka fota lite imorgon om det är fint väder.
tränings outfit!?

tomorrow

Hejsan svejsan alla, ingen insperation så jag bloggar imorgon istället!

trääääääääääna

Nu ska jag gå och byta om för jag ska sticka och träna med laget, ses ikväll :*

baktokig.blogg.se

Tipsar om en bakblogg! Får nästan alla mina recept därifrån. Tjejen som driver bloggen är sjukt duktig på att baka och hon är verkligen värd en massa läsare!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

byta blogg?!

Jag har INGA foto ideér just nu och därför känns mitt bloggnamn välldigt meningslöst. Därför funderar jag på att göra en ny blogg som handlar om allt och inget där jag lägger upp bilder när jag har bilder och kan blogga om allt typ lägga ut recept på saker jag bakar och sånt. Men har dessvärre inga ideér om vad bloggen i så fall kan het så ni kan ju komma med en massa förslag, tack på förhand!

steker

Nu har Alva precis gått hem för hon skulle rida och jag håller på att steka pannkakor. Har inget att säga mer än att jag ska öva på ett tal till svenskan nu.
kraaaam

schooool

Är i skolan och har bensträckare på NOn. Hörs när jag kommer hem!


billiga iphone skal

Fick en kommentar om att jag skulle länka den så klicka HÄR så kommer ni till rätt sida, därefter söker ni på iPhone skal i den blå aktiga sökrutan.

live in the moment and make it so beautiful that it will be worth remembering


kommentarer

Jätte roligt att få kommentarer fortsätt så.
Nu håller jag på och ska klicka hem ett iPhone skal till min lilla bebis funderar på lite olika får se vad det blir. Hittade en jätte billig sida kommentera om ni vill att jag ska länka den.
xoxo

tv serier

Nu rullar livet på som vanligt igen med prov läxor och trötta eftermiddagar. I förrgår såg jag dessutom klart på Veronica Mars men slutet sög verkligen men annars var det en av dom bästa serierna jag sett. Men nu har jag dessvärre ingen att kolla på några förslag? Jag har sett dom flesta typ OC gossip girl the hills osv.
Senare drar jag och tränar. Kraaaaam


6.30

Hej, nu var det dax att gå upp 6.30 igen för att gå till skolan. Det ska bli kul att träffa alla man inte hat träffat på lovet men annars skulle jag lätt kunna vara hemma en vecka till.
xoxo


a world in black and white


två brudar

Dagen har spenderats med dom två mega bra brudar, vi har fotat designat bloggar skrattat och haft allmänt skoj och mysigt. I morgon är det back to normal again för skolan börjar orkar inte med prov och läxor.
Nu måste jag kila iväg och äta. latero


tävlar

Jag är med och tävlar om ett iPhone skal från http://iphoneskal.nu/ på den här bloggen http://alvaelin.blogg.se/ och jag skulle vilja vinna detta skalet .
Kram!

Ny design!

Tryck f5 om ni inte ser den, komentera gärna vad ni tycker. Puss!

Today

Uppifrån och ner, Ralph Lauren långärmad piké vit klänning/tunkia svarta dr denim.


fotboll♥

Tillbaka från Växjö. Det var himlans roligt där även fast vi bara kom 6a. Alla var skit duktiga och kämpade tills dom ja jag vet inte men man var iaf grymt trött efteråt. Idag ska jag vara med Almis och imorgon börjar skolan nooo vill ju vara ledig!! Men man får ist längta till sportlovet/februarilovet. Men nu ska jag gå och käka lite frukost, PoK.
bild från när vi vann skadevi cup♥

Göteborg---> Växsjö

Imorgon blir det tidig uppgång för mig, jag ska nämligen till Göteborg för det är typ en rea sak på NK för alla medlemmar där så det ska bli kul. Sen blir det snabbt hem för jag ska åka på cup i Växsjö med världens bästa lag. Och därför blir det ingen uppdatering i helgen, kanske slänger in ett inlägg från mobilen vi får se..
Take care!

Snöoväder

Vid halv åtta kom jag hem från matchen! Det blev 0-0. I snöoväder är det nämligen inte särskilt lätt att få bollen i spela men alla kämpade grymt bra endå! Imorgon har jag inga planer men det blir nog något roligt av dagen i alla fall.
Puss på er så länge för nu ska jag fortsätta titta på Holiday, en über mysig och riktigt gullig film.

En liten gullig bild eftersom jag mobil bloggar!!


Jolina rean

Hejsan! Sitter men Hanna och bloggar nu. Imorses gick jag upp kl 5.30 för att jag och Hanna skulle på Jolina rean. Jag hittade tyvärr inget så jag får ta min tid att gå dit någon annan dag, för det var verkligen helt knökat där inne. Senare idag ska jag spela match, då jag också kan inviga mina nya fotbollsskor som jag fick igår.
xoxo victoria


skooogeeeen

Vaknade för en liten stunds sen ch nu ska jag äta frukost städa mitt rum och ringa Carro, så vi hörs senare ni kanske får se en dagnes. Puss och Kram!
Bild på mig och söta Vega från nyårsafton när vi grillade korv och spelade fotbolls golf innan vi skulle till dom på kvällen.

seg dag

Hej, grymt seg dag. Jag har inte gjort någon ting verkligen och så fortsätter det nog.
kass mobil bild från igår, på tolvslaget!

2012

Hej 1 januari och 2012. Nytt år nya drömmar nya vänner och allt ska bli jätte bra. Sen så har man väll också några nyårs löften, mina håller aldrig men jag ska iaf sluta bita på naglarna sen ska jag börja blogga mer... det ska jag verkligen!
Kram på er sålänge så hörs om några timmar för nu väntar Veronica Mars på mig.

RSS 2.0