de där som kallas moln?!

skriver alltid samma sak nu förtiden men om ni vill veta vad jag har gjort idag så har jag varit i skolan, efter skolan knäppte jag några bilder, och ja dom där molnen..

Robinson

Sitter med familjen i soffan och kollar Robinson säger godnatt nu så hörs vi imorgon, fight?! Take care!

skolfoto

Tröja - jolina hunkydory - klänning h&m skor - jolina primeboots

smile as you smile

tjuvkik på vad jag ska ha på skolfotot imorgon, hel bild kommer imorgon.

ett glas apelsin juice tack,


clothing

next up; städar min garderob

put your hearts in the air

Godmorgon! Dåligt väder idag också. Idag ska jag vara med Ellen och Vera det ska bli kul som vanligt!? Gjorde inte mycket mer igår än att gå på stan med mamma shoppa lite inför hösten. Ses senare take care puss!

i taxin i trappen i hissen i hallen jag faller..

När jag sitter i myskläder med datan i knät är det rätt mysigt med åskväder. Men oj vad man saknar sommaren det har gått så sjukt snabbt. Efter skolavslutning gick det läskigt fort och nu har jag redan gått en vecka i skolan. Tänkte därför lägga upp en bildbomb från sommaren.
Först var det skolavslutningen
Sen var vi i Barcelona men har inga bilder från det på den här datan.




jag mamma mormor och william gjorde en liten dagsutflykt till Båstad och Torekov
jag kollade en gossip säsong när det var dåligt väder
jag badade massor dock inte jag på bild men jag har tagit bilden
jag har åkt båt ut till olika öar fiskat eller bara åkt omkring lite
sköna sommarkvällar
Det här inlägget gjorde jag imorses men av någon konstig anledning kom det inte upp på bloggen utan sparades i utkast. Nu har jag och mamma redan vart i stan ni kanske får se senare vad jag fick med mig hem.
take care puss.

artonövernio

Sitter hos Hanna med Alice . Har inte gjort något den här veckan typ, har därför inget att blogga om :/ Imorgon ska iaf jag och mamma till stan och myysa. vi hörs me imorgon.
xoxo

update

sämst update.. Idag har jag iaf vart i skolan tillbaka i vardagslivet. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om ge mig insperation så blir det mer bloggande lovar. I veckan har det inte hänt något speciellt tror inte det kommer det häller, men snälla komentera så hörs vi imorgon.
xoxo



tripp till stan med goa tjejer

efter skolan tog jag ellen vera wilma och demija en tripp till stan, vi fikade på viskan och hade allmänt mysigt. Har inte så mycket mer att säga mer än att vi hörs imorgon.

Hej! som jag skrev kunde jag inte blogga igår, var inte hemma på hela dagen, men nu så.
Idag har jag inte så mycket, städat lite på mitt rum kollat på O C och bara slappat typ.
Jag har inga nya bilder just nu, tog några på gatufesten men vet inte om jag kan lägga upp dom på bloggen just nu iaf.
bild med mitt nya objektiv♥
macro 1:1

next up gatufest

nu; gatufest! Ikväll lbir det gatufest det har vi på gatan haft så länge jag kan minnas och åhh vad det är mysigt älskar det. Vi hörs nog inte imorgon men på söndag pusss!

the american flag

Hej! Första dagen i 7an avklarad vi gjorde inte så mycket idag pratade mest. Men imorgon börjar schemat på riktigt spännande. Nu har vi dessutom skåp så jag och Ellen var nere och köpte ett lås till vårat idag, dock tyckte vi att det var tråkigt så vi fixade och trixade med låset och...
..det blev amerikanska flaggan målat med nagellack.
xoxo

skooool staart

Nu är jag och Ellen redo för skolan. Efter skolan ska vi ner på stan och fika sen ska jag träna så vi hörs ikväll.
Ellen och Vickans dagens; skjorta ralph lauren vitt linne gina svarta byxor gina, blus odd molly linne gina byxor gina.

taggar skolan

Nu sitter jag och Ellen i min säng och taggar skolan imorgon.. Det kommer bli kul att träffa alla kompisarna men häldre sommarlov?!
Vi hörs imoin pusss!

new jeans

fick med mig två par jeans från gina färgen på jeansen gör ingen rättvisa på bild men men ni får nog se dom på imorgon eller ikväll. Puss hej.

when you said to me that you loved me ran i away and saw you never again

strax drar jag till Ellen Vera och Wilma vi hörs ikväll promise.
Dagens; Linne chelsie byxor monki

walk on the road


äntligen

Efter en lång helg sitter jag äntligen framför datan (y)
Det började med att man fick gå upp 7.20, samling 8.00 och då bar det av till Grimsås. när vi kom fram hade vi ett träningspass i 1h sen var vi ute och sprang efter det var det lunch sen var det ett pass till. Somna sent vakna tidigt åt frukost och tränade efter det åt vi lunch sen spelade vi match mot Grimsås P14, dock förlorade vi. När jag kom hem var jag tvungen att skynda mig och packa upp göra mig i ordning för kl 17.00 hade jag släktkalas. Jag fick massa fina grejer massa saker till kameran pengar lite småsaker osv. Och nu äntligen en skön stund framför min data och är så sjukt trött. Ska ta lite kort på det jag fick nu puss hejj!

läger

Hejhej! Håller på att packa inför imorgon vi ska vara borta en natt men har typ packat för fem (haha). Kommer komma några enstaka inlägg från iPaden men inte mer inga bilder osv. men håll ut ;)
Vi ses nästa gång jag bloggar pusss,
En lite smått skön sommarbild (kvällsdopp om man ska vara exakt)

KLICKA PÅ BILDEN!


mot staden

Snart beger jag mig mot stan för att klippa mig! Senare kommer Agnes till mig för hon sover här inatt och imorgon åker vi på träningsläger.
Dagens outfit

Tröja - Odd Molly
Klänning - H&M Barcelona

in the air

Hej! Idag har jag gått i myskläder och kollat på OC till halv fyra sen bytte jag om för jag hade träning halv 5. Och nu har jag precis ätit och snart kommer Alva och Cajsa hit och då ska vi till T-kvällen.
Igår när jag var ute nej i förrgår menar jag?! iaf så såg jag två flygplan och det såg ut som dom "lekte jage" haha..

don't worry be happy

bad update inga ursäkter förutom att jag är lat. Igår såg jag iaf harry potter med Ellen och Vera och den var grym om ni vill se bilder från dagen igår så tryck HÄR HÄR HÄR.
Idag ska jag vara med Cajsa (länk)
så hörs vi ikväll ciao!

Mobilblogg

Har precis hämtat ut biljetter till Harry Potter med Ellen och Vera! Bloggar mer ikväll bye.

kvart i åtta

Uppe med tuppen! Fick ställa klockan på kvart i åtta för min lillebror skulle på fotbolls skola och mamma och pappa jobbar så jag fick gå upp och hjälpa han lite. Senare idag ska jag vara med Hanna sen halv fem är det fotbollsträning. vi hörs senare bye!
bild på underbara klassen på skolavslutningen

21:18

kvälls bloggning! Va med Carro Cajsa och Stina idag det var kul. När jag kom hem var jag med Hanna och sen kom Alice och nu sitter vi på studsmattan och tjötar. Bye hörs imorgon!

fullt upp

Dålig updatering idag.. Har iaf haft fullt upp började med att jag och mamma tog en sväng till stan som tog längre tid än det skulle, sen hem lämna lite kassar och sen vidare till city och handla mat för som sagt kommer några vänner till oss och då bakade jag macarons som jag skrev i förra inlägget dom blev helt ok för att vara första gången men det blev inte så många så jag gjorde en kladdkaka alá speciale (hehe).
Outfit för ikväll jeans basic linne från oddmolly och ett par balerina skor.
random bild

Rolig dag

Hello! Har haft en jätte rolig dag med Carro och Cajsa som var med en stund. Imorgon kommer några vänner till oss och då står jag för efterrätten ska försöka mig på macarons då;) Hoppas alla har haft en bra dag så ses vi imorgon bye!!!

måzart

Sitter med Carro i soffan och väntar på Cajsa och då ska vi gå ut lite. Har inte så mcyket mer att skriva så vi hörs ikväll.

old pic on måzart haha

pics


fina presenter

Hej alla! Hemma nu efter underbara dagar i Varberg. När jag kom hem kom Ellen Vera och Wilma till mig och då fick jag jätte fina presenter, av Wilma fick jag ett jätte gulligt örngott och av Ellen och Vera ett armband och en blus.
T.A.C.K.S.Å.J.Ä.T.T.E.M.Y.C.K.E.
Imorgon ska jag vara med Carro vet inte vad vi hittar på men säkert något roligt.
sämsta webcam bilder menmen
puss hej!

bloggar ute

Gomorron! Sitter ute och bloggar och det är så skönt så det blir nog ännu en dag på stranden U N D E R B A R T! Kort inlägg men vi hörs senare pusss^^

sol bad och lite cykling

Sitter i en solstol efter en skön dag på stranden med massa sol och bad. Eller först cyklade vi till ett mysigt ställe och fikade sen cyklade vi vidare till en slags bondgård och kolla på lite söta djur som ni får se bilder på när jag kommer hem. Sen har vi ätit lunch och efter det låg vi bara på stranden och chillade ;) Hörs senare latero!

Badat lite

Hej allihopa! Kommer blogga här nera men utan bilder för jag vet inte hur man lägger upp bilder på ipaden/iphonen någon som vet!? Min födelsedag är iaf toppen bra och har fått en massa gratulationer på fb osv. Badade innan och det var hur skönt som helst i vattnet inte ett dugg kallt!!! Men alla får ha det sjukt bra så hörs vi imorgon puss hej!

Födelsedags barnet

Godmorgon alla pigga! Själv väcktes jag redan kvart i sju med sång och paket. För idag är det nämligen min födelsedag hurra hurra hurra!!!! Det känns bra att äntligen bli tonåring haha. Och jag fick en massa fina grejer! Senare idag åker jag och min bror ner till Varberg så updateringen kommer antagligen vara ganska låg under 5dagar ca.. Men jag hoppas att alla har en grym dag, puss hej!

RSS 2.0